Rabu, 12 Oktober 2011

Fav beby dah hilang !

Pernah tak korang menangis kerinduan pada anak kucing?

Orang yang penyayang memang emo sikit . Biasenya aku jaga kucing macam anak aku , kalau sembang aku suka bahasakan diri aku mummy . Dan aku tak suka jaga banyak , walaupun kat rumah aku skrg nih ade 2 ( adult cats) + 3 (beby baru 2 weeks ) pun nk di hantar keluar rumah .

 setakat nih aku dah nangis 5 kali kot pasal fav hilang . . oh beby,kenape la kau hilang ? ? ?






beby Tuah the most beauty aku pernah miliki . Harga diee . . . tak tahu ade orang giler kasi hadiah ni . Jenis persian mix tabby. kaki die pendek , confident , lasak , manja , nakal , pemalas , suke minta simpati , peramah .
Die ni dah pernah jatuh dr ting.3 tau tp alhamdulillah die hidup & cergas selepas beberape minggu. Aku punye nangis lah time tuh berhari - hari lah tengok die terkedek - kedek .
Hurm ~ sekarang nih dah hilang beberape hari . Aku hidup tak tentu arah dah nii . . balik la beby . . . mummy da rindu ~




Mocktel , pelik kan name die. Tuan asal yg beri tak baik tukar2 an . Pembersih . . class . . sopan santun . . kerja die hari2 post ala - ala model gitu jee . Ni jenis maincoon . Pemberian along aku . Aku mula - mula confius' gak lah . . betina ke jantan ke gay ke . . . Rupenye jantan maskulin weyy .Yg paling berjaya aku gemuk kan , puas hati la nk peluk . Tapi hilang tanpa berita pertengahan tahun 2011.



Luna . D blue eyes . Satu - satunya betina yg aku pernah bela & paling pandai mencuit hati & tidak pengotor . Suke kejutkan aku bangun tidur pasal lapar . Bunyi die macam nih " ngaauuuu ngaauuu " hehee nyaring loh . Hilang orang curik , huwaaaa . 2009





1st anak kucing yg pernah aku bela. Jantan ni name die kitty (Bahasa Arab) ,maksud B.M ' kucing saya ' . Nakal sesungguhnye la yg pernah aku bela. Tp die bukan hilang.. bila dah besar die selasa duduk bawah rumah, al-maklum lah pangsapuri ting.7 , ape class ek kitty. Gatal jd hero laa tu . 2008




sub . . sub . . sub . . .


4 ulasan:

  1. org ckp kalau kucing ilangkan diri sebab dia sakit atau rasa nak mati..

    dia nak mati jauh2 dari pandangan tuan dia...

    dia taknak tuan dia sedih tengok dia nazak nak mati.....


    p/s i dah banyak kali rasa T__T

    BalasPadam
  2. beby macam puss in boots..
    hehe

    BalasPadam
  3. suka jugak kucing tapi tak sanggup nak bela..sebab takut kucing2 tu jadi anak terbiar..

    BalasPadam
  4. i pun busy gak . . nasib la i ade office's home .

    BalasPadam

(+_+)